Zaalkorfbal competitie gestart bij KV Focus

ETTEN-LEUR - De eerste wedstrijden van de zaalcompetitie zijn afgelopen zaterdag gespeeld. Voor de teams van KV Focus met wisselende resultaten. 


De allerjongste of te wel Focus C had een prima wedstrijd. Op het veld waren ze nog ingedeeld als B ploeg en hadden het ontzettend zwaar. Nu als C ploeg komen ze meer in aanraking met tegenstanders van dezelfde leeftijd. Zo speelde ze hun eerste wedstrijd tegen Kinderdijk C4. Het werd wel spannend en beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Ditmaal was het voordeel voor Focus C1 dat de wedstrijd wist te winnen en wel met 9-7. Een prima resultaat. 

Focus A1 had een zware tegenstander aan PKC/Vertom A5. De ploeg uit Papendrecht was duidelijk te sterk voor Focus A. Met een uitslag van 7-13 gingen de punten dan ook verdiend mee naar Papendrecht. 

Focus 3 ging in Barendrecht op bezoek bij Vitesse. Het eerste deel van de wedstrijd was duidelijk voor Focus 3. De voorsprong van 0-4 stond snel op het bord. Toen pas was Vitesse in staat om wat terug te doen. Langzaam maar zeker kwam Vitesse in hun spel en zodoende werd de stand ook 10-10. Hierna zakte Focus 3 weg en gingen de afstandsschoten van Vitesse er wel in. Na het laatste fluitsignaal was er een stand van 15-10 bereikt en was de wedstrijd voor Focus 3 verloren. 

Tegen Juliana 4 moest Focus 2 in Zevenbergen hun goede spel van de veldcompetitie zien vol te houden. Met een goede inzet en goed spel is dat gelukt en werd er gewonnen met 8-4. 

Focus 1 kon geen vervolg geven aan het spel op het veld. Ze speelde tegen Luctor 1 en moeten duidelijk nog wennen aan de zaal. Er werd dan ook verloren met 10-17. Volgende wedstrijd hopelijk beter.

Met de huidige coronaregels moeten alle wedstrijden om 17.00 uur gespeeld zijn. Volgens het programma van zouden de volgende wedstrijden gespeeld kunnen worden.


Programma

Zaterdag 4 december

Terda 1-Focus 1 av10.00u

ACKC A3-Focus A1 av12.00u

Terda 2-Focus 2 av12.20u

SKV C1-Focus C1 av13.10u

ADO B2-Focus B1 av13.30u

Of deze wedstrijden echt gespeeld gaan worden zal ook afhangen van de beslissing van het KNKV. De teams mogen de komende weken 's avonds niet trainen dus het spelen van wedstrijden is dan een stukje moeilijker. Voor meer info over al dan niet spelen hou dan onze site in de gaten www.kvfocus.nl en onze facebookpagina.[n]