Padel voor mantelzorgers
op woensdagochtend

ETTEN-LEUR - Buurtsportcoach Etten-Leur zoekt mantelzorgers die met ons padel willen spelen. Dit doen wij op woensdagochtend tussen 10.15 en 11.30 uur.


De activiteit bestaat uit het spelen van padel waarbij u kunt ontsnappen aan het gevoel van zorgen, zich even op uzelf kunt richten en plezier kunt hebben met anderen die hetzelfde meemaken.


Padel is gemengd tennis en squash


Padel wat is dat?
Het is de snelst groeiende sport ter wereld!
Padel is een sport waarin tennis en squash gemengd is, je speelt twee tegen twee.
De slagen zijn makkelijk aan te leren voor jong en oud dus het spel is toegankelijk voor iedereen!
Heeft u geen ervaring is dat dus geen probleem wij leggen de regels, puntentelling, slagen en de strategie van te voren uit en we helpen elkaar allemaal. Het is gemakkelijk te leren en je kan zelf het tempo bepalen. Fun en mooie rally’s zijn gegarandeerd.

Het is op het tenniscomplex van TC Etten aan de Hogeweg 17 en u mag vrijblijvend mee doen, er zitten geen kosten aan verbonden. Op termijn willen we een opzichzelf draaiende groep gerealiseerd hebben. De activiteit wordt afgesloten met een kopje koffie (eigen kosten).


Aanmelden
Voor aanmelding kunt u mailen naar: buurtsportcoachetten-leur@ssnb. De contact persoon is: Buurtsportcoach Martijn Hentzen: 06-36384267.[n]