Concert Stichting Oude Stijl Jazz gaat niet door

ETTEN-LEUR - Het geplande maandelijkse concert van de Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur op  19 december aanstaande is helaas afgelast.


Gezien de huidige Corona maatregelen, waarbij maximaal 40 bezoekers aanwezig mogen zijn en er ook niet gezongen mag worden heeft de Stichting besloten dit concert niet door te laten gaan.


Teleurstelling
In de planning stond een optreden van de Original Victoria Band uit Breda. Gezien de eerdere ervaringen trekt dit orkest over het algemeen veel belangstelling, dus onder de huidige omstandigheden is het niet verstandig dit concert te laten plaats vinden. De Stichting zou veel belangstellenden moeten teleurstellen, het is voor het orkest niet erg aantrekkelijk om voor zo weinig bezoekers op te treden en ook met de toegangsprijs voor deze middag zou dit voor de Stichting een  financiĆ«le aderlating betekenen.  


Afwachten
De Stichting wacht de verdere beslissingen betreffende de Coronamaatregelen verder af en aan de hand daarvan wordt beslist of de volgende concerten al of niet door kunnen gaan.


Informatie
Ook voor de Stichting is dit weer een stevige tegenvaller, daar ook vorig seizoen al een aantal concerten noodgedwongen zijn gecanceld.
Uiteraard proberen we alle belangstellenden op de hoogte te houden over de komende geplande concerten via de nieuwsbrief, www.jazzettenleur.nl en via de media.[n]