Wijkbelang Centrum-Oost inloopmiddag en bingo

ETTEN-LEUR - De bingo voor volwassenen op zaterdag 11 december gaat, vanwege coronaregels, niet door. In overleg met de leiding van De Linde hebben we deze kunnen verplaatsen naar zondag 12 december. 


Zondag 12 december vanaf ongeveer 13.00 uur gaan de deuren van De Linde open en om 13.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. De vrijwilligers van Wijkbelang Centrum-Oost hebben een goed gevulde prijzentafel met mooie en vooral ook nuttige prijzen. Je wordt tijdens de twee pauzes getrakteerd op een lekkere snack. Om 17.00 uur gaan de deuren van De Linde dicht en moet dus iedereen het pand hebben verlaten. Tot ziens en alvast veel plezier en bingo geluk! 


Aanmelden en maatregelen

Er mogen maximaal 60 mensen in de zalen 1, 2 en 3. Vooraf aanmelden is dus verplicht en vol is vol. Ook zijn er vaste zitplaatsen op 1,5 meter afstand. Aanmelden is alleen mogelijk bij Jolanda Mol via email jolanda.giesen@gmail.com of telefoon 076 – 503834. Bij binnenkomst wordt er gescand op geldige QR-code. Met een goede QR-code is er vrije toegang. Zonder (goede) QR-code is een mondkapje verplicht bij binnenkomst en bij alle verplaatsingen in het gebouw. Volg altijd de instructies van de medewerkers van De Linde op, waarvoor alvast onze dank.


Inloopmiddag

De geplande inloopmiddag op zondag 12 december gaat niet door. De groep Fleshbek', die voor ons zou optreden heeft vanwege coronaregels afgezegd. Ze hopen van harte dat ze in 2022 hun spectaculaire show aan ons kunnen presenteren.[n]