Foto van de uitvoering in 2018.
Foto van de uitvoering in 2018. Foto: Ton van Boxsel

Concert Christmas Carols in het Paulushofje gaat wederom niet door

Door: Advertorial Algemeen

ETTEN-LEUR - De Merry Singers en het Streekmuseum Etten+Leur hebben voor het tweede jaar op rij moeten besluiten om de concert Cristmans Carols in het Paulushofje af te gelasten. 

“De maatregelen lieten het niet toe om ‘s avonds in het mooi verlichte Hofje het concert te laten plaats vinden. Daarnaast waren er nog meer maatregelen die een enorme invloed hadden op de sfeer: de marktkraampjes voor de verkoop van de mooie spulletjes van Atelier 51 kon niet samen met het concert; de warme chocomelk of glühwein konden ook niet verkocht worden.”

De Merry Singers zorgden in voorgaande jaren voor een stemmingsvolle uitvoering van liederen uit de Dickenstijd. Kleding en zang brachten je terug in een sfeervolle, historische stemming en gaven je een gelukzalig gevoel in de donkere decembermaand: “Daar zouden we zeker dit jaar veel behoefte aan gehad hebben, maar helaas.”

Wel brengen kerstbomen en de sfeervolle verlichting licht en sfeer in het Paulushofje. Zeker de moeite waard om eens van te komen genieten. De sfeervolle verlichting zal in ieder geval tot in de maand januari van 2022 te bewonderen blijven.