Mooie opbrengst kerstactie Persi Swing Collective

STEENBERGEN - Kerst 2020 leek in veel opzichten een andere Kerst te worden dan voorgaande jaren. Maar voor big band Persi Swing Collective uit Steenbergen bleek Kerst 2020 net zo’n warme Kerst als alle andere jaren.


De big band organiseerde in de maand december een Kerstkaartenactie waarbij mensen een Kerstkaart konden laten bezorgen bij hun geliefden. Op deze Kerstkaart stond, naast een warme groet, ook een QR code die de ontvanger van de kaart toegang bood tot een speciaal voor deze gelegenheid opgenomen Kerstfilmpje van de big band.


Kerstactie voor Stichting Papageno


De opbrengst van deze kaartenactie kwam volledig ten goede aan stichting Papageno. Muziektherapeuten van deze stichting geven in het hele land muziektherapie aan kinderen en jongeren met een aan autisme verwante stoornis.


Mooi bedrag €1.104,66


Dat heel veel mensen dit goede doel én de big band een warm hart toedragen bleek een feit. De donatie aan Papageno is, boven verwachting, uitgekomen op het mooie bedrag van €1.104,66! De muzikanten van Persi bedanken iedereen voor hun bijdrage aan deze actie en hopen hun publiek snel weer live toe te mogen spelen![n]