Buurtbemiddeling in jouw buurt

NIEUW-VOSSEMEER - Wandel jij met een goed gevoel door jouw buurt? Wil je bijdragen aan betere leefbaarheid in de gemeente Steenbergen? Bij Buurtbemiddeling Steenbergen krijgen korte en langdurige conflicten tussen buren de kans om voor eens en voor altijd uitgepraat te worden.


Als bemiddelaar voorkom je dat ergernissen tussen buren uitloopt op een ruzie. Je begeleid mensen om goed met elkaar te kunnen samenleven. Dankbaar werk dus!


'Moeizame wegen leiden vaak
naar mooie
bestemmingen'


Wijzijn Steenbergen is op zoek naar vrijwilligers voor het team van buurtbemiddeling Steenbergen.

Je werkt in een gevarieerd team van 12 begeleiders jong en oud, mannen en vrouwen. Als buurtbemiddelaar ga je samen met ervaren collega op huisbezoek bij mensen die een aanvraag hebben gedaan voor begeleiding bij een conflict met de buren.

Voordat je aan de slag gaat krijg je een erkende drie daagse opleiding. Daarna krijg je samen met het team regelmatig aanvullende trainingen. Je werkt altijd buiten je eigen woonplaats. Buurtbemiddeling deelt geen informatie met andere organisaties.

Wil jij ons team komen versterken neem dan contact op met Tonnie Joxhorst voor een kennismakingsgesprek, tel. 06-58990383, buurtbemiddelingsteenbergen@wijzijntraversegroep.nl.[n]