de QR code en de diverse tv kanalen het gehele artikel samengevat
de QR code en de diverse tv kanalen het gehele artikel samengevat Foto: peter jacobs

Muziekverenigingen houden
muzikale quizavond

STEENBERGEN - Zaterdag 13 maart aanstaande om 20.30 uur, organiseert Stichting Hi-5 in samenwerking met de vijf Harmonieorkesten, de SLOS, de muziekquiz die niet alléén voor muzikanten is. Omdat het fysiek samenspelen in verenigingsverband nog steeds niet kan en het Korpsenfestival in 2020 geen doorgang heeft kunnen vinden, heeft Hi-5 toch een manier bedacht om “samen te spelen”.


De Quiz, die bedoeld is voor deze 5 orkesten, kan door elke andere muziekliefhebber of geïnteresseerde worden gespeeld en dat is een kwestie van inschrijven en uw voorkeur opgeven.


Quiz is voor iedereen!
Inschrijvingen kunnen nu al plaatsvinden door het sturen van een e-mail naar hi5.steenbergen@gmail.com met daarin vermeld: je naam, voor welke vereniging je speelt, je e-mailadres en je telefoonnummer of door het scannen van de QR-code en antwoord te geven op de gestelde vragen die dan verschijnen.

De gehele Quiz is te volgen via het tv-kanaal van de SLOS of via slos.nl/live op internet. Dus de Pelnoten op tafel, drankje erbij en speel samen met ons de 6 categorieën onderverdeelt in anekdotes, muziek-, instrument-, het jaar 2020- en gemeentelijke- vragen en doe-opdrachten allemaal verpakt in deze Quiz......

De antwoorden op de vragen worden na ieder spelronde bekend gemaakt en we strijden allereerst voor eeuwige roem, de slimste vereniging, de slimste uit de vereniging en de overall slimste van de avond.

Schrijf je in en heb samen met je familie in je eigen bubbel een gezellige avond op de bank. Doen Hé![n]