Inschrijving 51e Kleine Tour voor meisjes verlengd

STEENBERGEN - Nadat de inschrijving voor de 51e Kleine Tour, welke gehouden was tussen 1 en 14 april, was gesloten, is gebleken dat we bij de meisjes op dit moment nog te weinig inschrijvingen hebben om alle ploegen compleet te maken. We hebben dan ook besloten om de inschrijfmogelijkheid voor de meisjes te verlengen.


Doordat we dit jaar wat meer afmeldingen gehad hebben van renners om mee te doen aan de Kleine Tour hebben we ook meer plaatsen in te vullen. Als eerste zijn de renners welke na vorig jaar op de wachtlijst stonden, en aan ons aangegeven hebben alsnog mee te willen doen, ingedeeld. Daarna zijn alle nieuwe inschrijvingen van oud naar jong verdeeld over de ploegen.

Bij de jongens zal dit wederom resulteren in een wachtlijst/ reservelijst omdat we helaas niet iedereen in kunnen delen. Ook bij de meisjes hebben we altijd met een wachtlijst/ reservelijst moeten werken, maar doordat er dit jaar minder meisjes dan anders zich ingeschreven hebben, is deze wachtlijst helemaal weggewerkt en komen we nog steeds een aantal meisjes te kort.


Minimale leeftijd gelijk gesteld

Tot op heden was er altijd een verschil tussen de minimale leeftijd waarop jongens en meisjes deel konden nemen. Dit verschil was mede ingegeven doordat er bij de meisjes ook altijd al een behoorlijke wachtlijst was. Omdat deze wachtlijst er nu niet meer is, hebben we als organisatie besloten om deze leeftijdsgrens gelijk te stellen aan de jongens. Meisjes kunnen zich dus voortaan ook inschrijving vanaf 8 jaar. Inschrijven kan via www.kleinetour.nl/inschrijvingen.


Criteria om in te schrijven

Woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, dus in Steenbergen, Kruisland, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en de Heen.

Meisjes mogen op 23 augustus 2021 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 28 augustus 2021 niet ouder dan 14 jaar,

Meisjes die op 23 augustus jonger zijn dan 8, kunnen niet worden ingeschreven om alvast op de reservelijst geplaatst te worden. Plaatsing op de reservelijst is pas mogelijk indien aan bovenstaande criteria wordt voldaan.


Informatie

Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met René Baarendse, Tel 06-23390296.[n]