Wie wordt de nieuwe Miss Kleine Tour Steenbergen?
Wie wordt de nieuwe Miss Kleine Tour Steenbergen? FOTO CLAUDIA KOOLE

Op zoek naar kandidaten Miss Kleine Tour Steenbergen

STEENBERGEN - Komende zomer kan hopelijk weer als vanouds een Kleine Tour worden gehouden. Hierop vooruitlopend vindt op zondag 6 juni weer de sport- en spelmiddag plaats op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen. Tijdens deze middag kunnen de renners ook de Miss Kleine Tour kiezen. In verband met de nu nog geldende richtlijnen zal deze middag wel zonder publiek plaatsvinden.


DOOR ADDO SPRANGERS


Stichting Kleine Tour Steenbergen is al volop bezig met de organisatie van de 51ste editie van de Kleine Tour, welke plaats moet vinden van 23 augustus tot en met 28 augustus.

Omdat het nog onduidelijk is wat er tegen die tijd allemaal mogelijk is gezin het coronavirus, is de organisatie naast de normale tour ook druk doende met eventuele alternatieve programmaonderdelen.

Haar streven is om in ieder geval een leuke week te organiseren voor de renners.


Sport- en spelmiddag

Voor deze week wil de organisatie ook weer een Miss Kleine Tour presenteren. Daarom is zij op zoek naar kandidaten die het leuk zouden vinden om tijdens de tourweek de rol van Miss Kleine Tour op zich te nemen. De verkiezing van de miss zal plaatsvinden tijdens de sport- en spelmiddag op 6 juni.

De miss zal een prominente rol vervullen gedurende de week bij de verschillende programmaonderdelen, zoals het aanmoedigen van de rennertjes, het rijden in een cabrio tijdens het etappe rijden, het uitdelen van veel handtekeningen en foto’s en het uitreiken van de prijzen.


Aanmelden

Meisjes in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar die dit leuk vinden, kunnen zich vanaf nu aanmelden via info@kleinetour.nl. Aangezien de Kleine Tour Steenbergen vorig jaar geen miss had, is dit jaar de leeftijd verhoogd naar 16 jaar. Hierdoor kunnen meiden die vorig jaar al miss hadden willen worden alsnog meedoen. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 juni. Voor vragen of informatie kan er contact op genomen worden met Anouk Heeren-Baarendse via telefoonnummer 06-30861845. [n]


'Miss vervult
prominente rol bij onderdelen van het programma'