V.l.n.r. kernteamleden Patricia, Lian en Sieb.
V.l.n.r. kernteamleden Patricia, Lian en Sieb. FOTO NICOLE MINNEBOO

Welkom bij kernteam Nieuw-Vossemeer-De Heen

STEENBERGEN - Het kernteam Nieuw-Vossemeer-De Heen werkt aan het welzijn van alle inwoners in deze dorpen in de gemeente Steenbergen. De hulp is gratis en u heeft er geen verwijsbrief voor nodig.


Met ingang van woensdag 9 juni gaat er een wekelijkse spreekuur van start in de Vossenburcht, Plein 1 februari 1953 nr. 4 in Nieuw-Vossemeer. Het spreekuur is van 10.00 tot 11.00 uur.


De Heen

Ook in De Heen houdt het kernteam spreekuur.

Dit start eveneens op woensdag 9 juni en zal in de oneven weken plaatsvinden in De Stelle aan de Dorpsweg 57 van 11.00 tot 12.00 uur.


Sociaal werkers

Het team bestaat uit sociaal werkers Patricia Baarendse, Lian Oostdijck en Sieb van Zantvliet.

Ondersteunen waar nodig

Inwoners uit Nieuw-Vossemeer en De Heen van alle leeftijden kunnen bij de hen terecht met dingen die hen 'bezighouden' in het dagelijks leven.

Of het nu gaat om werk, school, geldzorgen, persoonlijke vragen, vragen omtrent de woonomgeving, problemen in de wijk, vrijwilligerswerk, het organiseren van activiteiten of gewoon lekker een praatje maken.

Ze staan klaar om naar u luisteren en te ondersteunen waar nodig.


Informatie

Heeft u een vraag, advies nodig of behoefte aan een goed gesprek? Ga dan langs op een van de spreekuren van het kernteam Nieuw-Vossemeer-De Heen.

Bellen of mailen kan ook: 0167-750 850 of kernteamnwvossemeerdeheen@wijzijntraversegroep.nl.[n]