Koffie voor leden KBO-Dinteloord in Petrus en Paulus.
Koffie voor leden KBO-Dinteloord in Petrus en Paulus. Foto: KBO-Dinteloord

Koffieochtenden in dePetrus en Paulus

Sport en vereniging

DINTELOORD - Zes weken lang krijgen de leden van KBO-Dinteloord om, tijdens een “koffiedrinkertje”, de verbouwde Petrus en Paulus eens van binnen te bekijken.

Want wie heeft er geen herinneringen aan het voormalig kerkgebouw van de RK Petrus en Paulus Parochie? Misschien is men er wel gedoopt, deed men er zijn 1e Heilige Communie, werd men er gevormd, trad men er in het Huwelijk, nam men afscheid van een dierbare of was men een regelmatige bezoeker van de vieringen. En wie is er na de verbouwing al eens binnen geweest? Wie is niet benieuwd hoe het geworden is? Wat kan men nog herkennen? Kortom een heleboel redenen om eens binnen te kijken in dit karakteristieke gebouw aan de Westvoorstraat te Dinteloord

Koffieochtenden
KBO Dinteloord heeft een afspraak kunnen maken om 6 weken lang koffie / thee te mogen komen drinken in het “middenschip” van de voormalige kerk; alwaar een gezellig terras is gecreëerd. De koffieochtenden zijn op de donderdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur; de eerste is al geweest en was gezellig. Het toeval wil dat 1 van de bewoners zo gastvrij was om zijn appartement te laten bekijken en dat overtrof de stoutste verwachtingen van menig bezoeker.

De eerst volgende koffieochtenden zijn op donderdag 5 augustus, donderdag 12 augustus, donderdag 19 augustus, donderdag 26 augustus en donderdag 2 september. Het bezoek is gratis en de kerk is toegankelijk voor minder validen.

Iedereen, ook niet leden, van 55+ zijn welkom, wel wordt gevraagd de geldende coronamaatregelen in acht te nemen. En heeft u corona gerelateerde klachten blijf dan thuis en ga dan een andere keer.