Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Een nieuwe locatie en een gesplitste week: Zo ziet KVW Dinteloord er dit jaar uit

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

DINTELOORD - Vanaf 30 augustus is het weer zo ver. Dan gaat Kindervakantieweek Dinteloord van start. De editie van 2021 is wel anders dan andere jaren. Zo is er een nieuwe locatie, en is de week deze keer in tweeën gesplitst.

Wees er als de kippen bij, wat het is zomercarnaval op de boerderij! Dat is het thema van de kindervakantieweek Dinteloord dit jaar. Die week vindt plaats van 30 augustus tot en met 3 september. Maar vanwege de coronamaatregelen zijn er wel wat veranderingen ten opzichte van voorgaande jaren.

Zo is de week dit jaar opgesplitst. 4 t/m 7 jaar is welkom op 30 augustus t/m 1 september 2021. En 8 t/m 13 jaar is welkom op 1 september t/m 3 september 2021. De kinderen lunchen daarbij op de boerderij. 

De locatie is dit jaar ook nieuw, namelijk de Schuur aan de Stoofdijk. Wie zijn kind naar de KVW komt brengen, mag dit jaar helaas niet mee naar binnen. Er wordt een kiss and ride systeem gemaakt voor het brengen en halen van de kinderen.

Programma
Het programma bestaat uit tal van gezellige activiteiten. Zo is er de spel en stuiterchaos, is er een speurtocht en worden er hutten gebouwd. Voor het volledige programma kun je terecht op de Facebookpagina van KVW Dinteloord.

Aanmelden voor de Kindervakantieweek kan op 28 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Speelgoed voor elkaar.