uitnodiging voor de expo
uitnodiging voor de expo Foto: fotoclubs steenbergen

Bijzondere fotoexpositie
in Steenbergen

STEENBERGEN - Normaal hebben Fotoclub Steenbergen en Fotoclub de Brabantse Wal een goed bezochte expositie in het voorjaar rond Pasen. Twee keer konden deze exposities niet doorgaan wegens de beperkende maatregelen rond corona.


Dit jaar komt er
een bijzondere
expositie



De clubs hebben de koppen bij elkaar gestoken. Om iedereen te laten weten dat ze nog bestaan en actief zijn houden ze dit jaar een bijzondere expositie op een bijzondere plaats.


Oktober
Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober exposeren beide clubs broederlijk naast elkaar in het gemeentehuis. De tijden zijn nog niet precies bekend en worden zo snel mogelijk vermeld op de websites: fotoclubsteenbergen.nl of fotoclubbrabantsewal.nl.

Ongeveer honderd foto’s van circa 30 leden worden getoond. Deze keer zijn er geen AV series en geen kinderjury. Ook kan er deze keer niet gestemd worden en worden er geen prijzen uitgedeeld, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit van de foto’s.

Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis en tijdens de openingstijden kunt u vrij in- en uitlopen. De expositieruimte is groot genoeg om veilig te kunnen bezoeken.[n]