Foto van de laatste editie, voor corona.
Foto van de laatste editie, voor corona. Foto: Steenbergs Bierfestival

Steenbergs Bierfestival, in aangepaste vorm, maar met net zoveel smaak!

Sport en vereniging

STEENBERGEN – Het Steenbergs bierfestival gaat door op 11 september! Binnen de huidige coronamaatregelen gaat het de organisatie lukken om de derde editie te organiseren.

Dit wordt georganiseerd op het terrein van Grand Café De Keuning. En zoals bij de voorgaande edities schenken bierbrouwers uit Steenbergen en omstreken de lekkerste speciaal bieren.  

Vaste zitplek
Door de coronamaatregelen dienen bezoekers aan het Steenbergs Bierfestival vooraf een ticket te reserveren. Dit ticket geeft recht op een zitplaats op het Steenbergs Bierfestival. Door met twee tijdsblokken te werken kunnen bezoekers op een corona veilige manier genieten van het speciaal bier.
Wil je aanwezig zijn, dan kan je een ticket boeken via: https://www.e-food.nl/steenbergen/grand-cafe-de-keuning
Momenteel zijn er alleen nog kaarten beschikbaar voor het blok in de middag (13.00-17.00 uur).

Bierbrouwerijen
Waar de bierbrouwerijen in de zomermaanden een volle agenda hebben met het bezoeken van festivals is dat met corona in het water gevallen. De bierbrouwerijen kijken dan ook uit om hun speciaal bier te presenteren en te laten proeven. In totaal zijn er vijf bierbrouwerijen aanwezig, waaronder de bekende brouwerijen uit Steenbergen: De Gebroeders Roodbaard Brouwerij en Dutch Fox Brewery. Naast hen komen Vaanbrouwers, Koekwhouse bierbrouwerij en brouwerij De Kip biertjes tappen.