Tsjeu den Ridder in actie tijdens het duel NVS-SC Welberg.
Tsjeu den Ridder in actie tijdens het duel NVS-SC Welberg. FOTO MARK KOENRAADT

SC Welberg start seizoen aankomend weekend

WELBERG - Aankomend weekend zullen de seniorenteams van SC Welberg het seizoen officieel starten. De eerste bekerwedstrijden staan op het programma. Ter voorbereiding op het begin van het seizoen werd afgelopen week de Groot Steenbergen Cup gespeeld door Zaterdag 1 en Vrouwen 1.


Zowel Zaterdag 1 als Vrouwen 1 kwamen traditiegetrouw in actie tijdens de Groot Steenbergen Cup. Dit jaar was NVS gastheer van het toernooi. Op sportpark de Danen werden van dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus gestreden om de winst.


Uitslagen SC Welberg 1

SC Welberg 1 kwam dinsdagavond tijdens de eerste wedstrijd in actie tegen Jong Steenbergen. De jongelingen van VV Steenbergen gingen er verrassend met de winst vandoor, uitslag 2-4.

De tweede wedstrijd werd door SC Welberg gewonnen van NVS 2. Na een 2-0 voorsprong kwam NVS 2 knap terug tot 2-2. Uiteindelijk wist Welberg via een strafschop toch te wedstrijd te winnen, uitslag 3-2.

De afsluitende wedstrijd werd gespeeld tegen het eerste elftal van NVS. Welberg kwam op voorsprong maar helaas wist het die voorsprong in de tweede helft niet vast te houden. NVS won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1.

Uitgebreide wedstrijdverslagen van deze wedstrijden zijn te vinden op de website van SC Welberg.


Uitslagen Vrouwen 1

SC Welberg Vrouwen 1 kwam eveneens in actie tijdens de Groot Steenbergen Cup. Een combinatie van Vrouwen 1 en Vrouwen 2 speelde hun wedstrijden op woensdagavond en zaterdag.

VV Steenbergen VR1-SC Welberg VR1 (uitslag 3-2)

SC Kruisland VR1-SC Welberg VR1 (uitslag 5-1)

SC Welberg VR1-NVS VR1 (uitslag 0-6)


Start bekerwedstrijden

Dit weekend start voor alle seniorenteams van SC Welberg het bekertoernooi.

Voor het 1e elftal staat er een uitwedstrijd tegen VCK uit Koudekerke op het programma. Zaterdagmiddag start het duel om 14:30 uur. Het zal een pittige wedstrijd worden aangezien VCK in de competitie uitkomt in de 3e klasse.

Op Sportpark 't Zandbaantje wordt zaterdag om 14:30 uur afgetrapt door SC Welberg 2. Tegenstander is ASWH 4 uit Hendrik-Ido-Ambacht.[n]