Afbeelding
Foto:

Shoetime Steenbergen omgebouwd tot Durlinger

STEENBERGEN - Sinds 10 september is Shoetime Steenbergen omgebouwd naar Durlinger. De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan en is helemaal vernieuwd.


Durlinger is een familiebedrijf uit Zuid-Nederland met een historie van meer dan 100 jaar. Wij geloven dat er in minder grote steden en winkelcentra behoefte is aan een goede schoenenzaak waar je nog “ouderwets” vakkundig en vriendelijk geholpen wordt.


Vanzelfsprekend nemen wij de deskundige medewerkers, de goede service en de aantrekkelijke acties van Shoetime over, maar voegen daar nu ook nog eens het uitgebalanceerde merkenaanbod voor de hele familie en de allergrootste kinderschoenen collectie van Steenbergen aan toe.


Goede merken

In de collectie vind je schoenen van meer dan 60 verschillende kwalitatieve goede merken, dus voor ieder wat wils.

Heb je een nette herenschoen nodig? Laat je inspireren en kies voor merken als Mooy, Bugatti, Timberland of PME Legend.

Voor de sneakerfans hebben we schoenen van merken als Puma, Björn Borg, Cruyff, New Balance, Skechers of Vans. DSTRCT en IK-KE zijn zelfs exclusief verkrijgbaar bij Durlinger!


Toch op zoek naar iets anders?

Wij hebben ook een ruim aanbod van de merken Tamaris, Waldlaufer, Gabor, Rieker, Ecco, Marco Tozzi. Ook voor kinderen hebben wij een uitgebreid aanbod, van baby tot tiener, en van sloffen tot sandalen, slippers en sneakers.


Je bent natuurlijk van harte welkom in onze nieuwe winkel in Steenbergen voor gedegen advies en service. Durlinger Kaaistraat 68, www.durlinger.com.