Theorieles
Theorieles Foto: VVN

Gratis je verkeerskennis opfrissen?

Sport en vereniging

STEENBERGEN - We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft?

Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan gratis meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente Steenbergen en in samenwerking met de lokale seniorenverenigingen organiseren we een aantal opfriscursussen verkeerskennis voor de ervaren automobilist. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. (geheel vrijblijvend) Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

De cursussen zijn op (je wordt beide dagen verwacht):
Vrijdag 8 en 15 oktober 13.30 - 15.45 uur in Kruisland
Maandag 15 en 22 november 13.15 - 15.45 uur in Steenbergen

Ben je ouder dan 55, een ervaren verkeersdeelnemer, inwoner van de gemeente Steenbergen en is dit iets voor jou? Meld je dan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus aan via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850. vvn.nl/opfriscursussteenbergen. Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

(Opfriscursussen zijn georganiseerd volgens huidige RIVM richtlijnen, indien het niet doorgaat kunnen we je een online versie aanbieden).

Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatie gegevens.