Varen bij het Bovensas te Steenbergen.
Varen bij het Bovensas te Steenbergen. FOTO H. PRINS

Open Dag Modelbouwvereniging Steenbergse Vliet

STEENBERGEN - Zondag 31 oktober van 11:00 tot 17:00 houdt Modelbouw Vereniging Steenbergse Vliet alweer voor de dertiende keer haar jaarlijkse open dag. Het is vlakbij ons clubhuis en vaarwater, in het gebouw van Scouting, Oudevest 9, 4651 WB Steenbergen.


Modelbouw is een leuke betaalbare hobby waar techniek, improvisatie-  en doorzettingsvermogen en geduld bij komen kijken. Sommigen zien modelbouw als een 'maakbare werkelijkheid'. Feit is dat deze hobby zeer ontspannend werkt en heel veel voldoening geeft. In onze club hebben wij top-modelbouwers en beginners en alles daartussen. Onze leden oefenen een grote diversiteit aan modelbouw uit, denk aan scheepsbouw, (vracht)auto's, stoommachines en modelspoor. Tijdens deze open dag worden tientallen radiografisch bestuurbare schaalmodellen van (stoom- zeil- marine- en werk-) schepen van museumkwaliteit gepresenteerd. Daarnaast ook schitterende vrachtwagens en diorama’s. Bovendien kunt u de jongste technieken op het gebied van 3D printen en computergestuurde CNC technieken eens van dichtbij bekijken. Daarnaast is er een doorlopende videovoorstelling van de evenementen waaraan MVSV de afgelopen jaren heeft deelgenomen. Kijk ook eens op onze website www.mvsv.nl.


Wij zijn een kleine club, maar altijd op zoek naar nieuwe leden. Als u bent geïnteresseerd in modelbouw en techniek, kom kijken tijdens onze open dag op zondag 31 oktober of een van onze vaarmomenten of clubbijeenkomsten.[n]