Afbeelding
Foto: Caren Vermaat

Anjella zit al vijftien jaar bij Cameleon: ‘Alle theaterstukken schrijven we grotendeels zelf’

Door: Caren Vermaat Algemeen

STEENBERGEN - Voor haar werk organiseert Anjella activiteiten voor ouderen en is ze coach dagbesteding bij Tante Louise in Bergen op zoom. Daarnaast is ze ook stimuclown voor dementerende ouderen.

“Dan zijn we Dolly en Mollie en dan gaan we met onze accordeon op bezoek bij de ouderen om ze een beetje op te fleuren.” Ze zit nu zo’n 15 jaar bij Cameleon maar is al van jongs af aan met toneel bezig. “Op de lagere school was ik eigenlijk altijd al met musicals bezig en daarna ben ik bij een toneelverenging op de Heen gegaan. Toen die vereniging stopte vroeg Ad Vermeulen aan mij of ik bij Cameleon wilde komen en dat heb ik gedaan. Naast het toneelspelen zit ik ook nog in de schrijversgroep, want al onze stukken schrijven we grotendeels zelf. 

We zijn er trots op dat het ons op die manier al meer dan 30 jaar is gelukt om met eigen werken te komen. Ik kan me herinneren dat ik nog wel eens zeemeermin ben geweest. In die tijd maakten we de meeste pakken nog zelf. We zijn toen weken bezig geweest met het zeemeerminnenpak. Toen liepen we even later bij Primark en daar hingen ze gewoon! Gelukkig hebben we tegenwoordig ook een eigen kledinggroep dus dat scheelt. Daarnaast hebben we een eigen licht- en geluidsgroep en een choreografe dus we zijn supergoed bezig. Maar natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.” Dus als je interesse hebt om bij Cameleon te komen spelen of bij de werkgroep kleding, licht en geluid neem dan contact op met 06-46134711.