Martijn Goverde en zijn partner Marjolein van Zon.
Martijn Goverde en zijn partner Marjolein van Zon.

Martijn Goverde en Marjolein van Zon nieuwe eigenaars Baden & Zo

Door: Desiree Cooremans Bedrijvig Nieuws

STEENBERGEN - Sinds september van dit jaar zijn Martijn Goverde en zijn partner Marjolein van Zon de trotse eigenaren van Baden & Zo gevestigd aan de Prins Reinierstraat 1-C in Steenbergen. Ze hebben de zaak overgenomen van Josefien en Ad Thielen die in 2016 het sanitair- en tegelhuis zijn gestart.

Martijn was al jaren werkzaam in het sanitair- en tegelhuis toen Ad Thielen hem vroeg of hij interesse had om de zaak over te nemen. Martijn had inmiddels al veel ervaring opgedaan in de keuken- en sanitair branche dus het was voor hem een logische stap om te zetten. Zeker toen ook zijn partner Marjolein aangaf dat ze ook wel mee wilde doen, was het snel beklonken. Marjolein heeft 22 jaar bij Ikea gewerkt als interieurstyliste en heeft dus veel ervaring met styling, creatie en ontwerp.

Persoonlijk advies
Wat dat betreft vullen Martijn en Marjolein elkaar prima aan. Martijn is meer van de verkoop en de techniek en Marjolein houdt zich meer bezig met het creatieve gedeelte. Wat dat betreft is het dus heel goed dat Martijn en Marjolein elkaar aanvullen en versterken.
Er is tegenwoordig zoveel te zien en mogelijk op het gebied van sanitair dat de meeste mensen op voorhand een afspraak maken of ze lopen bij ons binnen om inspiratie op te doen. We nemen echt goed de tijd voor een klant om erachter te komen wat hun wensen zijn, wat bij ze past en of het ook binnen hun budget past.

Maatwerk
Onze specialiteit is met name het maatwerk. We kunnen alles op maat maken in bijna alle kleuren en materialen die je maar kan verzinnen. Dat is nu ook echt wel de trend. Dat je een badkamer op maat maakt die helemaal past bij de rest van de woning. Niet meer zo standaard als vroeger maar in allerlei kleuren en op maat gemaakt naar de wensen van de klant.
Ze blijven op de hoogte van de laatste trends door bezoeken aan beurzen en door veel en goed contact te hebben met de leveranciers.

Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van sanitair of accessoires dan ben je van harte welkom in de mooie showroom op maandag en dinsdag van 9.30 uur tot 14.30 uur of op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Op woensdag en zondag gesloten.

Alle contactinformatie staat op de website: www.badenenzo.nl die binnenkort ook geheel vernieuwd is.

Baden & Zo
Prins Reinierstraat 1-C
4651 RZ Steenbergen
0167 531 128