Nieuwe vacatures bij VIP Steenbergen

STEENBERGEN - Op de website van het Vrijwilligers Informatie Punt staan veel vacatures van verschillende organisaties die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers in gemeenten Bergen op Zoom en Steenbergen. 


Als u toch liever een persoonlijk gesprek wilt, kunt u vanaf heden iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur terecht bij het Vrijwilligers Informatie Punt, Fabrieksdijk 6 (Vraagwijzer Steenbergen). 

Een afspraak maken is niet nodig. De koffie staat voor u klaar!


Enkele vacatures

Om u een idee te geven van de mogelijkheden om vrijwilliger te worden een greep uit de vacatures in de gemeente Steenbergen:

Beweegmaatje bij Sport Service Noord-Brabant (3.251): De sportcoaches in de gemeente Steenbergen werken vanuit de organisatie Sport Service Noord-Brabant. Zij brengen mensen in beweging en verbinden mensen. Voor het project beweegmaatje zijn ze op zoek naar vrijwilligers. Als beweegmaatje help je iemand die een steuntje in de rug nodig heeft om in beweging te komen. Dit kan al door één keer per week/maand samen te gaan wandelen, fietsen of een andere activiteit te ondernemen. Er zijn tal van mogelijkheden om beweegmaatje te worden. In een persoonlijk gesprek gaan de sportcoaches in op jouw mogelijkheden. Uit ervaringen van beweegmaatjes blijkt dat het vaak erg veel voldoening en gezelligheid biedt. De tijdsbesteding is in overleg.

Vrijwilliger in Thuissituatie bij WijZijn Steenbergen (2.475): WijZijn Steenbergen is een brede welzijnsorganisatie bij u in de buurt. Voor de vrijwillige thuishulp zijn we op zoek naar vrijwilligers die circa 1 x per week op bezoek gaan bij ouderen. Deze ouderen zijn veelal alleen of hebben geen familie in de buurt wonen. Het gaat om het maken van een praatje, wandelen met of zonder rolstoel/rollator, een spelletje spelen enzovoort. Wij vragen vrijwilligers met een goed hart, die gezelligheid en steun kunnen bieden en bovenal betrouwbaar zijn. Tijdsbesteding circa 1 ? 2 uur per week. 

Vrijwilliger voor jonge man in Thomashuis (3.299): In het Thomashuis wonen mensen met een verstandelijke beperking samen op Welberg. Een jongeman wil graag een maatje om eens in de 2 weken leuke dingen te doen. Denk hierbij aan naar de stad gaan, gamen op zijn computer, wandelen, koffie drinken, vissen enz. De voorkeur voor een vrijwilliger gaat uit naar een man. Ervaring is niet nodig, wel is het belangrijk dat je de vrijwilliger zich aan de afspraken houdt.

Terreinhulp bij Sc Kruisland (3.264): De taken van de terreinhulp zijn onder andere op de donderdagavond het aan- en uitzetten van de veldverlichting en op zondag ben jij het aanspreekpunt namens de vereniging voor de bezoekende teams. Bij Sc Kruisland zijn ze ook op zoek naar vrijwilligers voor andere taken binnen de vereniging!

Sociale activiteitenmedewerkster bij De Ontmoetingswinkel (3.293): De Ontmoetingswinkel is een eerste klas tweedehandskledingzaak met een sociale ontmoetingsruimte. Er zijn 8 vrijwilligers werkzaam en er is behoefte aan een extra vrijwilliger voor 1 dagdeel per week. De werkzaamheden bestaan vooral uit het bezig zijn in de Ontmoetingsruimte, zorgen voor de koffie, en een luisterend oor bieden, waarbij er ondertussen geregeld wordt geknutseld.


Informatie

Heeft u interesse in deze vacatures? Of zoekt u ander vrijwilligerswerk? 

Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06-3926 7945.

Kijk voor meer vacatures op de website www.vrijwilligersinformatiepunt.nl.[n]