Computervereniging Groot Steenbergen stopt ermee

STEENBERGEN - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 oktober jl. heeft de, volgens de statuten, vereiste meerderheid van de leden voorgestemd om per 01-01-2022 de vereniging officieel op te heffen.


Computervereniging Groot Steenbergen bestaat 25 jaar en heeft zijn doelen, de leden meer computervaardigheden bijbrengen, behaald. 

Bovendien liep het ledenaantal terug en is de club qua leden erg vergrijsd. Aangezien het bestuur niet verwacht dat er (veel) aanwas zal komen, heeft zij besloten om het einde in te luiden.

Tijdens de ledenvergadering is door het bestuur uitgebreid gemotiveerd waarom dit het beste lijkt. Mede omdat er geen nieuwe bestuurders op de proppen kwamen, was het duidelijk dat het doek viel. De leden die vervolgens stemden om de vereniging op te heffen waren het nagenoeg unaniem eens met de visie van het bestuur.

Een verkoping, alleen voor de leden toegankelijk, van de eigendommen heeft reeds plaatsgevonden en zodoende zijn alle voorbereidingen om de club op te gaan heffen uitgevoerd.

Het huidige bestuur blijft nog in functie tot eind 2021, mede om alle officiƫle handelingen die behoren bij het opheffen van een vereniging af te ronden, zoals het hoort.


Afscheidsavond

Tot slot zal er voor de belangstellende leden nog een afscheidsavond georganiseerd worden.

Het bestuur wil alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, gemeente Steenbergen en eenieder die ons heeft gesteund en een warm hart heeft toegedragen, heel hartelijk bedanken.[n]