Wim van Strien en Julien van Meer.
Wim van Strien en Julien van Meer. Foto: Krijn ten Hove

Hoveniersbedrijf Van Strien neemt
JvM Tuinen over

FIJNAART - Met de overname van JvM Tuinen uit Steenbergen ziet Wim van Strien zijn bedrijf wederom groeien. Voor beiden ondernemers past de overname in hun toekomstplannen.


DOOR KRIJN TEN HOVE


Het is de tweede overname in één jaar voor van Strien. "Deze overname was niet gepland, het ontwikkelde zichzelf eigenlijk. Maar we waren er wel klaar voor toen de wegen van Julien en mij elkaar kruisten. De organisatie kan de toevoeging van de medewerkers en klanten van JvM aan, we groeien hierdoor weer een stuk wat goed is voor het bedrijf", aldus Wim van Strien. 


Goed gevoel
Julien van Meer draagt komende maand de zaken over aan van Strien en gaat zelfstandig verder als tuinontwerper en projecten in de stedelijke vergroening. "Dat vind ik het leukst om te doen daarom paste het ook allemaal zo goed deze overname. Ik kan me bezig houden met wat ik leuk vind om te doen en de uitvoering ligt in goede handen bij Wim. Het geeft ons beiden dan ook een goed gevoel. Het personeel reageerde positief op de overname en ook de eerste klanten zijn inmiddels geïnformeerd. Ook die reageerden positief."


Bedrijf groeit
Het bedrijf van van Strien groeit, met deze overname, nu door naar 14 medewerkers. "Afgelopen jaar hebben we veel aandacht besteed aan het op orde brengen van de organisatie. De administratie, verkoop, tuinontwerpen en bereikbaarheid zijn sterk verbeterd. Dit is goed voor onze klanten. Als je je werk goed doet, de klanten goed behandeld dan komt het vanzelf wel goed. De vaste klanten van JvM zijn in de afgelopen dagen op de hoogte gebracht. "We hadden ervaring opgedaan met een overname, die verliep goed dus we hebben nu hetzelfde pad bewandeld."