Rien van Zundert van KBO-Dinteloord krijgt omringd door de overige bestuursleden de eerste bestelling overhandigd door Danique Verwijk.
Rien van Zundert van KBO-Dinteloord krijgt omringd door de overige bestuursleden de eerste bestelling overhandigd door Danique Verwijk. FOTO G.P.M. VRIENS

Gratis oliebollen voor leden KBO-Dinteloord

DINTELOORD - Ondanks dat ze beperkt zijn in de mogelijkheden om activiteiten te organiseren voor haar leden, heeft KBO-Dinteloord toch een passende invulling weten te bedenken. Samen met Verwijk’s Oliebollenkraam bieden ze al hun leden de mogelijkheid om te genieten van twee traditionele Oliebollen met als extraatje een overheerlijke Appelbeignet.

Wat moeten ze hier voor doen?
In de periode van 16 t/m 28 december kunnen de leden, met een KBO-Dinteloord tegoedbon, naar de Oliebollenkraam op het Raadhuisplein.
Bij inlevering krijgen ze dan, gratis, de lekkernijen mee naar huis om daar te kunnen genieten van deze Oud Hollandse eindejaar traditie.
Als bestuur hopen zij hun leden zo toch een smakelijke laatste activiteit van 2021 aan te bieden.


Aftrap van de actie

Donderdag 16 december was de aftrap van de actie. Bij de Oliebollenkraam op het Raadhuisplein overhandigde Danique Verwijk de eerste bestelling aan de voorzitter van KBO-Dinteloord, Rien van Zundert.
Dat de actie in de smaak valt is wel te merken aan de belangstelling die er meteen de eerste dag al was.


'Smakelijke laatste activiteit 

van 2021'


Informatie

Wilt u ook deelnemen aan de maandelijks georganiseerde, leuke, activiteiten? Neem dan contact op via Email adres: algemeen@kbo-dinteloord.nl of bekijk de website https://www.kbo-dinteloord.nl[n]