Afbeelding
Foto: gemeente Tholen

Thools college ontvangt Jaarboek Tholen

THOLEN - Vers van de pers heeft burgemeester Marleen Sijbers het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Tholen 2020 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis van Tholen.

DOOR VERA DE GEUS


De burgemeester toonde zich bijzonder in haar nopjes met het boek: "Wat een mooi jaarboek is het geworden. Het is prachtig vormgegeven en heel volledig, het heeft wat weg van ons vroegere burgerjaarverslag. Echt een bewaarexemplaar, zeker gezien het bijzondere jaar dat 2020 was. Complimenten voor dit mooie initiatief en de geslaagde uitvoering daarvan."


Verkooppunten

Het Jaarboek Tholen is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Dieleman Boekhandel en Kantoorinrichting, Dalemsestraat 23-25 in Tholen en Albert Heijn Jurgen Stroot in Tholen. Het boek kost 19.95 euro.



Bestellen

Het Jaarboek Tholen 2020 kan ook worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan 19,95 euro. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro.


Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien van vele extra's. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl. [n]