Vaderdagactie Stichting Vrienden van Siem

SINT-ANNALAND - Stichting Vrienden van Siem verkoopt voor Vaderdag in de periode van 29 mei tot 16 juni twee bomvolle pakketten met allemaal leuke producten.


Bravis ziekenhuis
en Familiehuis Daniel den Hoed


De opbrengst gaat uiteraard hiervan naar de goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed.
Pakket 1 kost €15,- per stuk. Hiervoor krijgt u een pakket met een blik en handveger, vrienden van Siem sokken, klushandschoenen, een Bouwlust biertje en een fuetworst.
Pakket 2 kost ook €15,- per stuk. Hiervoor krijgt u een pakket met een bouwemmer, een autowaspakket, vrienden van Siem sokken, een rauwhammetje, klushandschoenen en 2 droge worstjes.
Naast de producten die in ieder pakket zitten, bevatten beide pakketten ook nog een leuk extraatje namelijk een aantal aantrekkelijke kortingsbonnen van lokale ondernemers.
De pakketten zijn o.a. te bestellen via het mailadres: info@vriendenvansiem.nl, een privébericht via Facebook of via whatsapp op het nummer: 06 42251000. U kunt betalen bij het afhalen of bezorgen door middel van een envelop met hierin de gelden. Bestellen kan tot uiterlijk 16 juni!
Bezorging zal op 19 juni plaatsvinden.
Ophalen op 19 juni bij de Ijsbaan, Koelhuisdreef, Sint-Annaland van 10.00 tot 13.00 uur.
Hierbij geldt ook de NIX-18 regeling![n]