vlnr Riet Wisse, Kerry de Vries en zittend Es v.d. Vlies
vlnr Riet Wisse, Kerry de Vries en zittend Es v.d. Vlies Foto: M. Noorthoek

Jaarvergadering en High Tea Vrouwen voor Vrouwen

SINT PHILIPSLAND - Eindelijk kon na de versoepelingen de jaarvergadering van de Vrouwenvereniging Vrouwen voor Vrouwen Sint Philipsland worden gehouden. Dit gebeurde buiten op het terrein van een van de leden in Anna Jacobapolder.


In een grote, versierde partytent, waar voldoende afstand kon worden gehouden, kwamen afgelopen woensdag op een zonnige middag 21 leden bijeen.


65 jaar trouw lid

Tijdens de jaarvergadering werd het oudste lid, mevr. Es van de Vlies, in het zonnetje gezet. Zij is in 1956 lid geworden van de toenmalige Plattelandsvrouwen, de oorsprong van de huidige vereniging. Maar liefst 65 jaar een trouw lid. Ondanks haar hoge leeftijd is zij altijd van de partij.


Bloemen voor jubilarissen

Bestuurslid Riet Wisse is in 2021 45 jaar lid, en de dames Kerry de Vries en Lia van Dijke zijn beiden 25 jaar lid. De aanwezige jubilarissen kregen een bloemetje.


High tea
De middag werd afgesloten met een uitgebreide High Tea met zoete en hartige hapjes, samengesteld door de bestuursleden. Voordat de dames naar huis gingen, namen ze nog een kijkje in het `Kraampje van Wisse` op het terrein.[n]