Congres van Jehovah’s Getuigen 2021

THOLEN - We nodigen u graag uit voor het driedaagse congres van Jehovah’s Getuigen van 2021. Als gevolg van de COVID-19-pandemie zal het volledige congres online te bekijken zijn op jw.org. 


In de maanden juli en augustus zullen de verschillende onderdelen beschikbaar komen.


Enkele highlights van het programma

Op vrijdag: Kom erachter waarom je kunt geloven dat God bestaat, zijn Woord betrouwbaar is, zijn normen goed voor ons zijn en Hij van ons houdt. Leer meer over de wonderen van de natuur, waardoor je ervan overtuigd kunt raken dat de Schepper zijn beloften altijd nakomt.
Op de zaterdag: Waarom blijven Jehovah’s Getuigen prediken?

Kijk hoe hun boodschap mensen over de hele wereld helpt.
Op de zondag: Wat is ‘het goede nieuws’? (Markus 1:14, 15) Kun je dat nieuws echt geloven? Die vragen worden beantwoord in de Bijbelse lezing ‘Geloof in het goede nieuws!’


'Geloof in het goede nieuws'


Bijbels drama

Er zijn maar weinig verhalen uit de Bijbel die mensen zo fascinerend vinden als het verhaal over de profeet Daniël. Kijk op zaterdag en zondag naar het tweedelige drama en zie hoe hij reageert op verleidingen, moeilijkheden en spot.

Gratis toegang, het is niet nodig om in te loggen of je te registreren. Bekijk het programmaoverzicht en een video over het congres van 2021 op jw.org.[n]