Thoolse Avond4daagse van 13 tot 16 september

THOLEN - Plezier, vertier, nautisch, educatie en lichtjes voor jong en oud waren eerder steekwoorden voor Stichting Tholen, daar komt nu sportiviteit en beweging bij onder het motto: Tholen sport samen Sterk.


Voor de eerste keer wordt de Avond4Daagse in Tholen georganiseerd door Tholen Sterk, hoewel het de 26e avond4daagse is. Voorheen was dit evenement in handen van de wandelsportclub uit Oud Vossemeer. Echter die stopte met de organisatie in 2019, waardoor deze werd opgepakt in eigen beheer door Thea Niemantsverdriet en Rianne Bolier. Toevalligerwijs ook 2 bestuursleden van Tholen Sterk.

Inschrijven
Inschrijven kan voor verschillende afstanden en bij de eigen sportvereniging of via formulier op www.tholensterk..nl/avond4daagse, behalve basisschoolleerlingen. Zij kunnen inschrijven in eerste schoolweek op hun school en niet via de website. Wandelaars kunnen inschrijven voor 3 routes, 3, 5 of 10 kilometer.  Voorinschrijving is voordeliger! Betalen aan start: gepast contant, pinnen is ook mogelijk.


Start tijden
Maandag, dinsdag en woensdag: 18.15 en 18.45 uur voor de 3 en 5 km; 18.00 en 18.30 uur voor de 10 km.
Donderdag: 19.15 uur voor de 3 km; 18.45 en 19.00 uur voor de 5 km; 17.45 en 18.00 uur voor de 10 km.
Start en finish is bij de Meulvliet aan de Zoekweg.

Wisselbeker
Er zijn wisselbekers te winnen voor de leukste, meest herkenbare schooldeelnemers én de overige leukste origineelste herkenbare (sport) groep? De groep moet dan uit minimaal 10 personen bestaan. Durven jullie als vriendengroep, sportvereniging, buurtbewoners, collega’s van bedrijf of in een ander vorm van groep de uitdaging aan?


Slotavond
Op donderdag 16 september is de slotavond. Samenkomst gepland op de Markt om 19.45 uur, de winnaars van de wisselbekers worden bekend gemaakt. Daarna volgt de ‘intocht' met muzikale medewerking van Koninklijke Muziekvereniging Concordia via de Molenvlietsestraat/Dijk naar de Meulvliet. Daar kan iedereen haar deelname verzilveren in een medaille.
Stichting Tholen Sterk vraagt iedereen zich aan de geldende corona regels te houden.[n]