Dinsdag 14 september

Avondwandeling Oosterscheldestappers

18:30 | Dorpshuis Haestinge

Op dinsdagavond 14 september organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers uit Sint Maartensdijk een avondwandeling voor iedereen die hieraan mee wilt doen. Ook de mensen uit andere dorpen van het eiland Tholen zijn van harte welkom om met ons mee te wandelen in de mooie omgeving van Sint Maartensdijk.De afstand die gewandeld kan worden is 5 of 10 kilometer. Er wordt gelopen in groepsverband onder het motto samen uit samen thuis. Er zal met iedere wandelaar rekening gehouden worden wanneer het tempo aangepast moet worden gebeurt dat ook. Het vertrek is om 18.30 uur vanuit Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk. Deze sportieve wandeling is bedoeld voor iedereen zowel voor leden als voor niet leden en aan deelnemen zijn geen kosten verbonden. De routes die gelopen gaan worden gaan door de natuurgebieden van het dorp. Na het wandelen is er in Haestinge nog gelegenheid om een kopje koffie te drinken en het maken van een gezellig praatje.

 

Zaterdag 18 september

Thoolse samenzangavond

19:45 | Gereformeerde gemeente

Psalmzangavond in Tholen met Peter Wildeman en Ds. J. J. Tanis voor Z.G.G. Deo volente zaterdagavond 18 september wordt er in de Ger. Gemeente van Tholen een psalmzangavond georganiseerd ten bate van de ZGG. Tijdens deze avond worden er bekende (zendings) psalmen gezongen. Peter Wildeman zal de samenzangen begeleiden. Koster Schrier zal de samenzangen dirigeren. Ds. J. J. Tanis zal deze avond leiden en een meditatie verzorgen. Tijdens deze psalmzangavond zijn er beperkt plaatsen i.v.m. de 1 ½ meter samenstelling.Daarom dient u uw plek te reserveren. Dat kan via www.peterwildeman.nl.De avond begint om 19.45 uur. Om 19.00 uur is de kerk open. Jong en oud zijn van harte welkom. Het adres is: Ds. G. H. Kerstenstraat 2 te Tholen.


 

Dinsdag 28 september

Samen eten bij het Leger des Heils

17:00 | Dienstencentrum Leger des Heils

Op dinsdag 28 september organiseren we weer een warme maaltijd. In verband met Corona-maatregelen is er plaats voor maximaal 20 personen. Mensen die veelal alleen eten en het gezellig vinden om een keer met anderen aan tafel te zitten, zijn van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom in Loods 3, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. Aanmelden kan t/m 21 september. Dit kan telefonisch op nummer 0166610194 of via de email raadendaadtholen@legerdesheils.nlVoor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.