Gids jij straks ook inwoners en gasten rond door je eigen kern?
Gids jij straks ook inwoners en gasten rond door je eigen kern? Foto: Jack Westdorp

Stichting Tholen Beter bekend zoekt stadsgidsen

THOLEN - Vanwege het sterk groeiend aantal stadswandelingen onder begeleiding van een enthousiaste gids, is Stichting Tholen Beter Bekend op zoek gegaan naar nieuwe toekomstige gidsen. In totaal hebben maar liefst 8 inwoners van Tholen-stad zich aangemeld om straks gids te zijn in hun eigen woonplaats. 


Samen met de huidige ervaren gidsen krijgen die een training aangeboden op woensdag 10 november midden in het historische centrum van Tholen. 

Bij de training worden handvaten aangeboden om het verhaal van Tholen te kunnen gaan vertellen en ieder mag dat op zijn of haar eigen manier gaan doen. Het is daarom wel handig om wat praktische tips te krijgen van een zeer ervaren trainingsbureau.


Sluit je nu aan!
Heb jij ook interesse om een gidsfunctie te gaan vervullen in Tholen-stad of een andere woonkern in onze gemeente? Sluit dan nu aan en profiteer mee van deze training, waarbij het vooral gaat om de techniek van het gidsen.


Aanmelden
Voor meer informatie of het aanmelden mail je naar info@eilandtholen.nl of bel met Jack Westdorp via 06-53935773.


Opheffing VVV Zeeland

Vanwege het opheffen van VVV Zeeland is de stadswandeling door Tholen als product naar Stichting Tholen Beter Bekend overgegaan. Via hun site www.eilandtholen.nl kunnen stadswandelingen geboekt worden. Het faciliteren van bezoekers aan de historische kern van Tholen maakt onderdeel uit van de revitalisering van de binnenstad van Tholen.[n]