Afbeelding
Foto: Iman Fase

Kommetje snerttocht in Sint-Maartendijk

Algemeen

SINT-MAARTENSDIJK - Op zaterdag 10 december organiseert WSV Oosterscheldestappers voor de 10e keer een snerttocht. Vooral in deze moeilijke tijden is een wandeltocht in de buitenlucht wel even lekker. Er zijn 4 afstanden waaruit gekozen kan worden namelijk 5-10-15 en 25 kilometer.

De 15 en 25 kilometer is meer bedoeld voor de geoefende wandelaar en de 5 en 10 km is meer geschikt voor de jeugdige of de recreatieve wandelaar. De diverse afstanden die gelopen worden zijn met blauwe pijlen aangegeven en bij de start krijgt u ook nog een routebeschrijving. De snerttocht is met medewerking van Haestinge, slagerij Peter op den Brouw en restaurant Smaek.

Start en finish
Het start en finishbureau van deze snerttocht is vanaf Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk.
De starttijden zijn van 25 km van 9.00 tot 11.00 uur, 15 km van 9.00 tot 13.00 uur, 10 km van 9.00 tot 14.00 uur en de 5 km van 9.00 tot 14.30 uur. Halverwege is er een rust en controleplaats ingericht bij restaurant Smaek aan de Gorishoeksedijk. Hier krijgt u warme chocomel aangeboden maar er zijn ook nog andere drankjes te verkrijgen. Bij terugkomst in Haestinge staat er voor iedere wandelaar een kop heerlijke snert klaar van onze plaatselijke slager Peter op den Brouw.

Inschrijven
In verband met de nog steeds strengere coronamaatregelen zouden wij het prettig vinden als u van tevoren via http://oosterscheldestappers.nl/inschrijven-kommetje-snerttocht-2021/inschrijft. Voorinschrijven. scheelt een aantal handelingen en maakt het risico kleiner. De gegevens die wij graag in ons bezit willen hebben zijn om als het misgaat die meewandelt te kunnen bereiken. de gegevens worden na de tocht verwijderd. U ontvangt bij voorinschrijving een bericht met daarin uw bevestiging.

Voor veilig wandelen wilt u dan de geldende maatregelen in acht nemen.
Bij binnenkomst van Haestinge wordt verplicht om een geldige QR-code gevraagd, ook op de controleplaats.
U ontvangt bij de QR-controle een polsbandje zodat het in en uitlopen van de horeca sneller kan gaan.
Ook bij het afmelden kunt u het bandje laten zien zodat dan niet voor de 2e keer gescand hoeft te worden.
U bent van harte welkom op deze 10e snerttocht.[n]