Online-lezing Uniek Samen Zijn

KAPELLE/KRUININGEN - Voor jezelf kiezen en toch verbinding en saamhorigheid creëren, daarover organiseert ZB op vrijdag 12 februari van 19.30 uur tot 20.30 uur een gratis online-lezing. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen. Aanmelden kan via https://mariejose-deloslaatcoach.webinargeek.com/uniek-samen-zijn-2.


Uniek Samen Zijn

We leven in een bijzondere tijd waar een groot beroep wordt gedaan op ‘samen’. ‘Samen kunnen we dit aan’ en ‘let een beetje op elkaar’. Tegelijkertijd trekt deze tijd ook een enorme wissel op je. Vanzelfsprekendheden die ineens niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Daar waar je altijd makkelijk afleiding buiten de deur kon zoeken en vinden, is dat allemaal niet meer zo vanzelfsprekend en makkelijk.


Online-lezing

Tijdens deze online-lezing neemt Marie-José je mee op de weg om óók voor jezelf te kiezen, zonder dat je daarmee het gevoel hebt dat je je omgeving, je dierbaren, in de steek laat. Integendeel, je krijgt juist weer energie om er ook voor hen te kunnen zijn. In de lezing Uniek Samen bespreekt zij minstens vijf stappen die jou energie geven, waarmee je direct aan de slag kunt én die amper tijd kosten.


Marie-José Capello

Marie-José is life coach | Loslaatcoach. De online-sessies blijken net zo effectief te werken als de live-sessies. Haar manier om een steentje bij te dragen in deze bijzondere tijd, is het aanbieden van gratis lezingen om daarmee zoveel mogelijk mensen te helpen deze tijd zonder (al te veel) kleerscheuren door te komen. Meer informatie: https://jouwinnerlijkekracht.nu/[n]