Oesters proeven.
Oesters proeven. Foto: Tourist Shop Yerseke

Rondleiding oesterputten Yerseke

YERSEKE - Nu we met de versoepelingen weer wat meer mogen doen en we meer op stap kunnen, is het ook leuk om in eigen land dingen te ondernemen.


Tourist Shop Yerseke organiseert rondleidingen over de oesterputten en haven van Yerseke met een deskundige gids. De gids vertelt alles over de verschillen tussen een Japanse creuse en een Zeeuwse platte en na afloop is er de mogelijkheid om oesters te proeven (niet inbegrepen in de prijs).

Deze rondleidingen bieden wij aan in de maand juni op woensdag en zaterdag om 10.30-12.00u en 13.30-15.00u. De rondleiding gaat alleen door bij minimaal 4 personen en minimaal 48 uur van te voren reserveren.

In de maanden juli en augustus wordt de rondleiding uitgebreid naar alle dagen van de week behalve op zondag. U kunt zich aanmelden via www.touristshopyerseke.nl/tours-gidsen/ of telefonisch via 0113-750711. De rondleiding start vanaf het kantoor aan het Kerkplein en is ook goed te combineren met een scootertocht door de omgeving of een rondvaart (in de zomermaanden).

We zien u graag in Yerseke; Kerkplein 14![n]