19e CapsNobel Open Wemeldinge dubbeltoernooi

WEMELDINGE - Eindelijk is het zover en zijn er weer meer sport activiteiten mogelijk. Tennisclub 't Swaecke uit Wemeldinge organiseert van 12 t/m 18 juli het 19e Caps Nobel Open Wemeldinge tennistoernooi.


Eerder dit jaar, toen we nog midden in de corona zaten, moesten we de gok nemen om het toernooi bij de KNLTB aan te vragen. Niet geheel zonder risico, maar de moeite waard om te gokken dat er in juli weer meer mogelijk zou zijn. 


Veel aanmeldingen

We hadden geluk en intussen zijn er veel corona regels versoepeld. Voor veel tennisliefhebbers een prachtige kans om weer eens wedstrijden te spelen. 

Het aantal inschrijvingen liep storm zodat we al eerder dan gepland de mogelijkheid om in te schrijven moesten sluiten. Maar liefst 135 deelnemers hebben zich aangemeld. 


Verschillende sterktes

De onderdelen dames, heren en gemengd dubbel worden gespeeld in de sterktes 4,5,6,7,8 en 9. Gezien de grote belangstelling is besloten om het weekend vooraf al wedstrijden te plannen. 


Geen feestavond en bbq

Helaas is er dit jaar geen feestavond met barbeque. Dit bewaren we tot volgend jaar bij het 20e Wemeldinge Open.


Vrijwilligers

Tijdens het toernooi zijn we afhankelijk van veel vrijwilligers en zijn we blij dat ook de sponsoren dit toernooi een warm hart toedragen. Hopelijk laat de maand juli zich wat weer betreft tijdens de toernooiweek van de goede kant zien en hopen we op een sportief evenement.[n]