Woensdag 29 september

‘Open Kerk’ 

11:00 | Vrije Evangelische Gemeente

Elke woensdag tussen 11:00 en 16:00 uur is dit jaar ‘open kerk’ bij de Vrije Evangelische Gemeente Yerseke. Voorheen was dit op een dinsdag. Met ‘open kerk’ biedt de Vrije Evangelische Gemeente met haar karakteristieke witte kerkje aan de Kaaistraat elke woensdag gelegenheid voor een ieder om een moment van rust, stilte, bezinning of gebed te vinden. Je kunt er zo maar even binnenlopen en in de kerkbank zitten. De voorganger is in de gesprekskamer aanwezig voor wie een praatje wil maken, pastoraal contact zoekt of gebed nodig heeft. 


 

Stef Bos met bloemlezing

20:00 | Lucter et Emergo

Woensdag 29 september 20.00 uur, Luctor et Emergo Rilland, Stef Bos met ‘Bloemlezing”. Stef: “Het was 13 maart 2020 De tijd om te gaan leven toer die net begonnen was kwam tot stilstand. De lock-down was een feit. Bij gebrek aan een duidelijk toekomstperspectief besloot ik het verleden in te duiken speelde elke dag thuis bij wijze van rustpunt een song uit een afgelegde muzikale weg van 30 jaar. Zo ontstonden deze uitgeklede versies van nummers die ook de basis werden van de solo voorstelling Bloemlezing. En elke avond anders en elke avond is het intens genieten! https://www.stefbos.nlToegangsbewijzen via: www.podiumreimerswaal.nl


 

Zaterdag 2 oktober

Muzikaal cabaret

20:00 | Lucter et Emergo

Zaterdag 2 oktober 20.00 uur, Luctor et Emergo Rilland. Muzikaal cabaret, Maartje & Kine met nieuw programma ‘Speelbeesten II’. Regie: Titus Tiel Groenestege.Met ‘Speelbeesten II’ maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Afgelopen winter stapten ze in hun busje en reden naar Kines thuisland Noorwegen. Geïnspireerd door een sneeuwwitte wereld waar corona niet leek te bestaan, schreven ze over onderwerpen die ze tot dan toe niet aandurfden - die ontbrekende kinderwens, ontspoorde liefdes en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders. In ‘Speelbeesten II’ brengen Maartje & Kine hun Noorse ervaringen naar de Nederlandse theaters. www.maartjeenkine.nlToegangsbewijzen via: www.podiumreimerswaal.nl

 

Dinsdag 5 oktober

Kom uit je huiskamer

14:00 | Ons Dorpshuis

Wij heten U weer van harte welkom bij “Kom Uit Je Huiskamer”. Deze middag is voor alle senioren van Kruiningen, waar wij iedere dinsdagmiddag verschillende activiteiten organiseren. Gezellig een middagje uit! Zien wij U dan ook? Dinsdag 5 oktober: drie D kaarten maken voor de week van eenzaamheid van 14.00 tot 16.30 uur in “Ons Dorpshuis Kruiningen”, Berghoekstraat 3, Kruiningen.

 

50+ bingo

14:00 | Dorpshuis Kaj Munk

Dinsdag 5 oktober 50+ bingo in Wijkgebouw Kay Munck, Hansweert. Aanvang: 14.00 uur, zaal open vanaf: 13.00 uur. We proberen weer leuke prijzen neer te zetten. We hopen op een goede opkomst. Vanwege corona is het verplicht op te geven voor 28 september, naam en telefoonnummer a.u.b. Info Chris 0113-381657 of 06-15564905, lobster50@telfort.nl. Heeft u klachten, blijf dan thuis.

 

Woensdag 6 oktober

Open ochtend kinderopvang en basisscholen Rilland

9:30 | 

Bent u op zoek naar kinderopvang, een peutergroep, buitenschoolse opvang en of een basisschool voor uw kind? Dan bent u op woensdag 6 oktober tussen 9.30 uur en 11.00 uur van harte welkom op alle Kibeo (kinderopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang) en alle drie de basisscholen in Rilland. Wij zetten speciaal deze ochtend voor u de deuren open zodat u overal een kijkje kunt nemen op één ochtend. Openbare basischool de Reigersberg www.obs-dereigersberg.nl. Basisschool De Zandbaan (reformatorisch onderwijs) www.zandbaan.nl. Interconfessionele basisschool De Horizon www.horizon-rilland.nl.

 

Bingo Vrouwenbond

19.30 | Dorpshuis Kaj Munk

Woensdag 6 oktober bingo in Kay Munck te Hansweert. Aanvang 19.30 uur. Zaal open 18.45 uur. Vanwege corona is het verplicht op te geven vanwege het maximum van 50 personen. Liefst opgeven voor maandag 4 oktober o.v.v. naam en telefoonnummer. Contact: Addy 0113-383038 of Marianne 0113-381372.