Afbeelding

Bij Seb’s Car Detailing krijgt jouw auto de aandacht die hij verdient

Een auto is een vervoermiddel, maar een trotse eigenaar wil wél dat zijn auto er goed uitziet. Dat ‘ie glanst en blinkt. Omdat het mooi is. En omdat hij beter beschermd is door een goede wax of coating. Of omdat het meer geld opbrengt om een glanzende en schone auto te verkopen. Daarom ga je naar Seb’s Car Detailing. Hier krijgt jouw auto de aandacht die hij verdient.


DOOR RACHEL VAN WESTEN


Eigenaar Sebastiaan van Tol begon in 2013 met het reinigen en poetsen van auto’s. Op dat moment was hij nog geen twintig, maar natuurlijk wilde hij dat zijn eerste auto er tiptop uitzag. “Ik ben me erin gaan verdiepen hoe ik de lak veilig kon wassen en poetsen en op welke manier ik het interieur optimaal kon reinigen”, blikt hij terug. “Ik begon met mijn eigen auto en al snel was ik ook aan het poetsen voor vrienden en kennissen. Al doende ging ik me steeds meer verdiepen in gevorderde poetstechnieken, duurzame lakbeschermingen en chemisch reinigen.” Iemand die zich zo verdiept in de materie, mag je geen ‘autopoetser’ meer noemen, maar noem je een detailer. Het woord zegt het al: Het gaat om details als je auto optimaal wilt reinigen en beschermen.

In oktober 2020 schreef hij Seb’s Car Detailing in bij de Kamer van Koophandel en nu, precies een jaar later, heeft hij zijn vaste baan opgezegd om fulltime te kunnen ondernemen. Hij werkt vanuit zijn studio aan de Albert Plesmanweg in Goes. Hier heeft hij speciaal afgestelde LED verlichting én een brug, zodat hij zo secuur mogelijk kan werken. Vanuit deze studio biedt hij diverse diensten, variërend van een luxe wasbeurt waarbij de auto handmatig wordt gewassen en gedroogd of de Premium Detail, een eendaagse behandeling waarbij zowel het interieur als het exterieur van de auto grondig wordt gereinigd, waarna de auto een waxbehandeling krijgt. Daarna is de lak van jouw auto optimaal beschermd tijdens het komende winterseizoen.

Je kunt ook kiezen voor de meest uitgebreide behandeling waarbij het interieur van de auto secuur wordt gereinigd en nadat de auto aan de buitenkant is schoongemaakt, wordt hij volledig gepolijst zodat alle krasjes, doffe plekken en kleine imperfecties zijn verdwenen. Deze luxe behandeling wordt afgerond met een coating die ervoor zorgt dat jouw voertuig langdurig beschermd is en glanst alsof hij net uit de showroom komt. Ben je benieuwd naar de resultaten van zo'n behandeling? Kijk eens op de website en bewonder de foto's op de Facebookpagina van Seb's Cardetailing.