Afbeelding
Foto: Morguefile

Opkikkertje voor inwoners van Reimerswaal

Door: Britta Janssen Algemeen

KRUININGEN - Inwoners van de gemeente Reimerswaal kunnen mensen die dat, om wat voor reden dan ook, goed kunnen gebruiken, tot en met zondag 19 december aanmelden voor een gezond opkikkertje. 

‘Door de goede samenwerking met onder andere zorggroep Ter Weel, stichting Zeeuwse Gronden, ‘t Wienckeltje en de gemeente Reimerswaal konden we snel de koppen bij elkaar steken en een leuke actie bedenken voor deze donkere dagen voor kerst’, laat de gemeente Reimerswaal weten. 

Het initiatief is bedoeld voor bijvoorbeeld inwoners die weinig familie hebben, niet lekker in hun vel zitten, ziek zijn of weinig contacten hebben. Voor wie opziet tegen de feestdagen, kan het opkikkertje een hart onder de riem zijn, aldus de samenwerkende partijen, zeker in deze coronatijd.

Inwoners die een aanmelding hebben ingestuurd, kunnen het opkikkertje op donderdag 23 december tussen 13.00 en 16.00 uur ophalen bij een locatie van zorggroep Ter Weel. Dit kan in Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan, in Rilland bij de Nieuwe Vliedberg, in Kruiningen bij Hof Cruninghe en in Yerseke bij Moerzicht. Het opkikkertje staat in het teken van gezond eten. ‘Stichting Zeeuwse Gronden, ’t Wienckeltje, zorggroep Ter Weel en de gemeente Reimerswaal hebben met liefde het pakketje samengesteld. We kijken uit naar een mooie actie, waarmee we veel mensen blij kunnen maken.’

De partijen willen volgend jaar vaker acties, evenementen en activiteiten organiseren die in het teken van gezondheid staan.

Kijk voor meer informatie over de opkikkeractie en voor aanmelding op www.inreimerswaal.nl