Valentijnspakketten.
Valentijnspakketten. Foto: J. vd Wilt

Natuurlijke zepen voor Valentijnsdag

KLOETINGE - Het is bijna Valentijnsdag en zeker in deze tijd is dit een mooie gelegenheid om je lief eens extra te verwennen. Bij de Buurvrouw hebben we sinds kort drie heel fijne zeeplijnen in ons assortiment van HappySoaps, Loveli en Marcel's Green Soap. Daarmee hebben we een paar leuke pakketten samengesteld waarmee je goed voor de dag kunt komen.


De pakketten bestaan uit verschillende heerlijk geurende natuurlijke soap of shower producten. Daarbij zit uiteraard ook een bon voor koffie of thee, wel of niet met taart, om straks in de nieuwe Buurvrouw eens gezellig te komen genieten. En we hebben ook nog andere leuke sponsorpakketten op voorraad (thee, chocolade, kaarsje, etc.)


Actie
De Buurvrouw werkt 100% non-profit en draagt de winst af aan goede doelen. Deze Valentijnsactie is speciaal om de verbouwing van De Buurvrouw te sponsoren in deze moeilijke tijd. Buitenom deze actie gaat de winst van de natuurlijke zepen naar een onderwijsproject in Papua via Stichting Karunia Foundation.


Pakketten
Er zijn verschillende pakketten voor dames of heren met verschillende samenstellingen en prijzen die liggen tussen de 10 en 25 euro.

Natuurlijk zijn dit ook leuke cadeautjes als je iemand anders wilt verrassen zoals ouders, vrienden, de juf van school, of die oudere meneer die altijd zwaait als je langskomt. Ook losse zepen zijn te bestellen. Voor meer informatie: stuur een mailtje naar hollandssop@gmail.com. Afhalen in Kapelle of Kloetinge.

En last but not least... wie weet zit in jouw pakket een gouden ticket voor een gratis taart!!

We hopen van je te horen en wensen je alvast een prettige Valentijnsdag.[n]