Alliance Française Coeur de Zélande zoekt vrijwilligers

GOES - De Alliance Française Coeur de Zélande is een vereniging die al meer dan 65 jaar de inwoners van de Bevelanden en Schouwen-Duiveland enthousiast maakt voor de Franse taal en cultuur.


Dat doen we door het organiseren van een groot aantal activiteiten als lezingen (vaak in het Frans, maar ook in het Nederlands), films, wijnproeverijen, excursies, samen eten en een maandelijks Frans café.

En natuurlijk door het geven van cursussen Frans van beginnersniveau tot (ver)gevorderd: algemeen Frans, conversatie, literatuur en korte modules over grammatica, chansons, film en Frans op vakantie.

Zie ook onze website www.alliance-francaise.nl/2020/coeurdezelande.

Om al deze activiteiten te kunnen blijven organiseren, is de AF Coeur de Zélande dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden voor de diverse werkzaamheden.

Je Frans hoeft beslist niet perfect te zijn. Sterker nog, je hoeft niet eens persé Frans te kunnen spreken. Houden van de Franse taal, cultuur, landschap, mensen is natuurlijk wel prettig.

En belangrijk is ook je vermogen om samen te werken in een klein team van vrijwilligers.


Bestuursleden gezocht voor diverse werkzaamheden


Aanmelden en informatie

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, stuur dan een berichtje naar secr.coeurdezelande@afpb.nl (Marian de Jong) of bel naar 0113-312164 (Henk Goedbloed).[n]