KBO-PCOB afd. Goes snakt naar bewegingsvrijheid

GOES - De leden van de KBO-PCOB afd. Goes, aangesloten bij de landelijk grootste seniorenorganisatie UNIE-KBO-PCOB, snakken naar meer bewegingsvrijheid.


2021 beloofde een druk jaar te worden maar helaas voor de leden en vele anderen zit het er voorlopig niet in dat er enige versoepeling gaat komen in coronamaatregelen. Toch blijft er hoop dat toch nog de nodige activiteiten uitgevoerd kunnen worden.

Het jubileumjaar 2021, voor KBO-afd.Goes 60 jaar en voor PCOB-afd. Goes 40 jaar zal hopelijk niet stilletjes voorbij gaan. Vanuit het bestuur zijn enkele suggesties gedaan om het onderling contact te bevorderen. Het idee is om voor en met elkaar iets lekkers te bakken en dit gezamenlijk te nuttigen. Er is een aanzet gegeven om een telefooncontactgroep te starten met de bedoeling om elkaar te bellen maar dan wel zonder alarmfunctie. Schrijven over hoe men de coronatijd doorkomt is ook een aangedragen optie. Kortom KBO-PCOB wil de leden op de been blijven houden. Ook niet leden of beter gezegd aspirant-leden kunnen aan deze activiteiten volop meedoen. Op de vernieuwde site www.kbo-pcob-goes.nl staan alle mogelijke berichten en ”links” naar sites die belangrijk zijn voor vooral ouderen. De vernieuwde website is nog niet zolang in de lucht maar toch zijn er al veel ‘bezoekers” geweest. KBO-PCOB afd. Goes is springlevend en staat te popelen om alle leden en mogelijke nieuwe leden met open armen te ontvangen op al haar bijeenkomsten. Ook lid worden en deelnemen aan onze bijeenkomsten en overige activiteiten? Kijk op onze website www.kbo-pcob-site.nl en vul het aanmeldingsformulier in. U ontvangt daarna een aanmeldingspakket met daarbij een leuke handzame attentie.[n]