Graffiti workshop voor Goese jeugd

GOES - Jeugdrecreatieteam De Pit en Jongerenwerk SMWO (Stichting Maatschappelijk werk en Welzijn Oosterschelderegio) bieden op donderdag 29 april een graffiti workshop aan voor jongeren tussen 12 en 18 jaar uit de gemeente Goes. De workshop vindt plaats in Buurthuis de Pit.


Voor jongeren is er in deze coronatijd niet veel te doen, maar gelukkig kan SMWO via de uitzonderingspositie van de overheid toch activiteiten aanbieden. Vanuit de jeugd kwam het verzoek om een activiteit te organiseren met graffiti. De jongerenwerkers en vrijwilligers geven hier graag gehoor aan en zodoende vindt er onder leiding van Mervyn van der Meij van Mervyn’s Graffiti Service een workshop plaats.


Mogelijkheden

De activiteit is een samenwerking met het Jeugdrecreatieteam van Buurthuis de Pit wat bestaat uit vrijwilligers die zich willen inzetten voor de wijk. Het pas vernieuwde buurthuis biedt voldoende mogelijkheden om buiten aan de slag te gaan met de jongeren en het heeft ook een ruimte binnen waar jeugd elkaar kan ontmoeten.


Opgeven kan tot
28 april


Opgeven

Opgeven voor de graffiti workshop kan via www.buurthuisdepit.nl/all-events of via de Instagrampagina van de Jongerenwerkers van SMWO (@JongerenwerkGoes). Dit kan tot 28 april (max. 30 jongeren). Er wordt een eigen bijdrage van €3,- gevraagd. De workshop duurt van 14.00 - 16.00 uur. Adres Buurthuis de Pit: Appelstraat 2A, Goes.[n]