De golvende wereld van Dutch Wave.
De golvende wereld van Dutch Wave.

Gratis online events
bij Groei & Bloei

GOES - De Groei & Bloei Nationale Tuinweek gaat online dit jaar! Tot en met 17 mei hebben wij elke maandagavond een prachtig gratis online event voor je! Drie lezingen en twee rondleidingen: het zijn live streams waarbij je via de chat vragen kunt stellen aan de sprekers. Elk event start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Meedoen is heel simpel: klik vanaf ca. 19.15 uur op de avond van de lezing op: tv.elba-rec.nl/uitzending/groei-bloei


Maandag 17 mei

Bloemen met Smaak door Roos van Unen & Kristel van Dijk. Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur.

Roos van Unen & Kristel van Dijk gaan op 17 mei samen met jou het smaakavontuur aan van de eetbare bloemen. Bitter, zuur, pittig … alle smaken vind je terug in de bloemetjes die zij bij zich hebben.

Knallend rood, helder geel, diep blauw, voor elke kleur is er wel een eetbare bloem. Versier een taart, salade of soep. En het leuke is, je kunt echt mee doen als je van tevoren het bloemenpakket bestelt.

Zodra het pakket beschikbaar is, laten we het weten.


Voorjaarsactie
Ben je nog geen lid en wil je eens een jaar lid worden, met een ergonomisch gevormde Felco snoeischaar welke je nu er helemaal gratis bij krijgt, tot en met 19 mei.

Gebruik het formulier om je aan te melden via onze afdeling:
www.groei.nl/word-lid-van-groei-bloei[n]