Afbeelding
Foto:

Boekentip: 'Op vakantie!' van Wim Daniëls

GOES - Elke week geeft een personeelslid van boekhandels Het Paard van Troje en De Koperen Tuin een leestip. Dit keer beveelt Niek Walhout 'Op vakantie!' van Wim Daniƫls aan.


"Na achttien maanden Covid snakt iedereen naar een gewone vakantie. Maar vanaf wanneer gingen mensen eigenlijk op vakantie? En waar naartoe? Wat is bouwvak ook alweer? Hoe gingen we op vakantie en hoe verbleven we daar?" Dit zijn allemaal vragen die aan de orde komen in het nieuwe boek van Wim Daniels. "Op een luchtige en vlotte manier behandelt hij vele facetten van op vakantie gaan. Met allerlei leuke weetjes, zoals de camping in Ommen waar men kon leren kamperen. Dat was ook interessant voor V&D. Op die manier wisten zij wat ze moesten verkopen! Ook nooit geweten dat Okki staat voor Onze kleine katholieke illustratie. Ik bedoel maar, dat leer je mooi even in dit boek. Een aanrader voor de Boekenweek en natuurlijk uw komende vakantie."

De Boekenweek duurt nog tot en met zondag 6 juni. Zondag 6 juni komt Wim Daniels naar De Koperen Tuin voor een lezing, die om 14.00 uur begint. Maximaal dertig personen kunnen hierbij aanwezig zijn, dus even reserveren.[n]