Afbeelding

Deltaweg (N256) bij Goes nachten dicht voor herstelwerk

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - De Deltaweg (N256) gaat enkele nachten dicht tussen Goes en Wilhelminadorp voor herstelwerkzaamheden aan het wegdek. 

De weg is in beide richtingen dicht tussen de noordzijde van het kruispunt Deltaweg Goes en de noordzijde van het kruispunt Langeweg Wilhelminadorp van woensdag 28 juli tot en met vrijdag 30 juli, steeds tussen 20.00 uur en 6.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid. De weg is tussen 6.00 uur en 20.00 uur wel open. Van 27 juli op 28 juli en van 30 juli op 31 juli is de weg in de avond en nacht deels afgesloten. Het verkeer wordt om en om doorgelaten. ‘Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen’, laat de provincie Zeeland, opdrachtgever van de werkzaamheden, weten. ‘De verwachte vertraging is 5 tot 10 minuten.’ 

Verkeer wordt omgeleid via beide parallelwegen: de N664 en N668, Kaaidijk, Langeweg en noordelijk van kruispunt Langeweg. De omleidingen zijn met gele borden aangegeven en online te raadplegen. Vanwege weersomstandigheden kunnen data en tijdstippen schuiven.