Zomeractiviteiten Seniorenraad Borsele

HEINKENSZAND - Seniorenraad Borsele organiseert deze zomer weer activiteiten voor Borselse senioren.


‘De afgelopen weken kregen we een interessante lezing in Ellewoutsdijk en genoten we van een heerlijke lunch in 's-Heerenhoek', laat de seniorenraad weten. ‘De komende weken spelen we jeu de boules en genieten we van een high tea en barbecue.

12 augustus: Jeu de boules in Ovezande
Of u nou alle regels van het jeu de boules-spel kent of het vandaag voor de eerste keer gaat doen, maakt niet uit. Iedereen is welkom op deze gezellige middag in Ovezande. U bent welkom om 14.00 uur bij de jeu de boules-baan bij de Schuttersstraat achter de kerk. Deelnemers krijgen koffie met wat lekkers, dit wordt geregeld door het theehuis van Zeeuwse Gronden. Deelname kost 2,50 euro, inschrijven kan tot en met 10 augustus. Mocht het regenen, gaan we sjoelen in het dorpshuis.

18 augustus: High Tea bij Het Noordland in Heinkenszand
Vandaag staat er een heerlijke high tea voor ons klaar bij Het Noordland (Noordlandseweg 12 in Heinkenszand). In de mooie theetuin genieten we van verschillende zoete en hartige lekkernijen en natuurlijk lekkere kopjes thee. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur. Deelname kost 12,00 euro, inschrijven kan tot en met 16 augustus.

27 augustus: barbecue in Borssele met muzikale omlijsting
Traditiegetrouw sluiten we de zomeractiviteiten af met een barbecue. Om 16.30 uur verwelkomen we u met een feestelijk drankje bij dorpshuis Vijverzicht in Borssele. Een halfuur later beginnen we met de barbecue. Er zijn allerlei soorten vlees, verschillende salades, stokbrood, fruit en een grand dessert. Het is ook mogelijk om vegetarisch te eten, het is wel belangrijk om dit bij uw aanmelding door te geven. Tijdens het eten zorgt Frans Kasander met zijn accordeon voor vrolijke muzikale omlijsting. Deelname kost 17,50 euro inclusief een drankje. Inschrijven kan tot en met 20 augustus.
Aanmelden kan via telefoonnummer 0113-311999, e-mailadres info@vrijwilligershuis.nl of de website www.vrijwilligershuis.nl.[n]