Goes Kinderstad 2018
Goes Kinderstad 2018 Foto: Hans Colijn

Van poppenkastvoorstelling tot stoepkrijtwedstrijd, Kibeo bezorgt kinderen een leuke dag tijdens Goes Kinderstad

Door: Advertorial Algemeen

GOES - Op zaterdag 4 september 2021 wordt de binnenstad van Goes omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Kinderopvangorganisatie Kibeo is, evenals de voorgaande jaren, weer actief tijdens Goes Kinderstad. Kibeo organiseert deze dag verschillende activiteiten om de aanwezige kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Dit jaar wordt de twintigste editie van Goes Kinderstad georganiseerd. Kibeo is ook deze editie aanwezig met haar eigen Kibeo-stand. Ze zijn dit jaar te vinden op de vlasmarkt in de binnenstad van Goes. Bij de stand kun je terecht voor leuke activiteiten en een goodiebag als aandenken aan Goes Kinderstad. De aanwezige medewerkers van Kibeo staan de hele dag voor iedereen klaar om alle vragen over kinderopvang te beantwoorden.

Stoepkrijtwedstrijd
Extra leuk dit jaar is de grote poppenkastvoorstelling van Kibeo. De kinderen spelen belangrijke rol in het avontuur van de prins en prinses. Ieder half uur start er een nieuwe voorstelling. De toegang is gratis! Eén van de andere activiteiten die Kibeo dit jaar organiseert is de grote Kibeo stoepkrijtwedstrijd. Wie maakt de mooiste stoepkrijttekening? In de goodiebag, die je op kunt halen bij de Kibeo-stand, zit voor ieder kind een stoepkrijtset. Met deze stoepkrijten kun je thuis een mooie tekening maken en zo meedoen aan de Kibeo wedstrijd. Plaats jouw stoepkrijtrekening op Facebook of Instagram met de hashtag #Kibeostoepkrijt. Je kan je foto tot en met 21 september plaatsen. De jury gaat daarna in beraad. De winnaars worden op de hoogte gebracht via een privébericht op Facebook of Instagram. Stoepkrijten is voor kinderen een leuke en leerzame bezigheid. Kinderen zijn namelijk heerlijk in de buitenlucht actief, leren creatief na te denken en kunnen deze creativiteit tot uiting brengen in een eigen stoepkrijttekening.