Kraanvogelchallenge voltooid.
Kraanvogelchallenge voltooid. Foto: privé

1000 kraanvogels challenge voltooid!

Sport en vereniging

KLOETINGE - Aan het begin van de zomervakantie gingen Julia en Ivana van der Wilt een uitdaging aan: 1000 kraanvogels vouwen tijdens hun vakantie. Het doel: 1000 euro verdienen voor Karunia.

De challenge liep af op de 1e schooldag. Julia en Ivana mogen tevreden zijn: 1000 kraanvogels zijn gevouwen en heel veel mensen hebben deze actie financieel gesteund. Vrienden, familie, mensen uit de buurt, mensen op de camping: allemaal waren ze enthousiast en droegen een steentje bij.

Met 1196,- euro als prachtig eindresultaat!

Julia: “De challenge was eigenlijk makkelijker dan we dachten. Ik heb ook niet echt een hekel aan kraanvogels gekregen ofzo. Wat ik heel leuk vond was dat plaatselijke kranten aandacht gaven aan onze challenge. Daarna liepen de donaties opeens snel op! Ik wil iedereen die heeft gedoneerd heel hartelijk bedanken!”

Ivana: “Tijdens onze vakantie op de camping in Zwitserland hebben we ook doorgevouwen. Eerst hadden mensen dat niet echt in de gaten, maar toen zijn we met onze kraanvogels een rondje gaan lopen over de camping. Het was echt leuk dat mensen uit allerlei landen hebben gedoneerd, terwijl we ze verder helemaal niet kenden.

Kortom, de challenge was een groot succes. Onder de mensen die gedoneerd hebben zijn prijzen verloot. De gelukkige winnaars zijn Andrea van der Wilt, Heleen Eggebeen en Marlien van Belzen. Zij mogen een kadobon t.w.v. 10 euro afhalen bij deeltwee! Wil je meer lezen over de challenge: karunia.org/1000-kraanvogels