Herfst EEF zoekt vrijwilligers

GOES - EEF heeft een enthousiaste club vrijwilligers. Samen bouwen en werken aan een inspirerend feestje, dat altijd aanvulling kan gebruiken. Want we staan ook nu weer voor een behoorlijke klus, kleinschaliger en een nieuwe locatie, maar niet minder dan het bekende grote juni festival.

Herfst EEF is dus iets nieuws en alleen daarom al een uitdaging. Om mee te doen, een dagdeel, een dag of meer is geen moed nodig, alleen een berichtje naar Hanny.


Wat kun je doen?

We hebben een op- en afbouw ploeg. Die begint al op de zaterdagen 11 en 18 september, maar ook de week voor het festival.

Meehelpen wat flyers of posters her en der in Zeeland en/of daarbuiten op te hangen of neer te leggen.

Tijdens het festival helpen bij de entree, controle en wegwijs maken.

Assisteren bij de muntverkoop.

Je helpt onze gasten en artiesten naar de juiste podia te sturen.

Bij de podia staan in deze editie ook publiekbegeleiders. Het heeft te maken met RIVM richtlijnen en is tegelijk een manier om publiek gastvrij de weg te wijzen.

In de backstage kunnen we altijd ‘handjes’ gebruiken. Een rustpunt voor de artiesten en de crew. Hou jij ervan om mensen in de watten te leggen dan is dit jouw plek!


Aanmelden

Stuur Hanny een mailtje naar hajosa@zeelandnet.nl, WhatsAppje of telefoontje 06 486 527 09. Via de website kan natuurlijk ook
https://www.eeffestival.nl/[n]